Simona Halep WTA 250 Bad Homburg Simona Halep WTA Bad Homburg Tenis WTA Romania WTA Bad Homburg 2022 Tenis

VIDEO „Mă bucur că mai am încă un meci” Simona Halep, pregătită de un duel de foc cu fosta elevă a lui Cahill, Amanda Anisimova

Simona Halep și Amanda Anisimova și-au împărțit victoriile, în primele două meciuri directe, dar confruntarea din sferturile întrecerii de la Bad Homburg va fi prima pe iarbă între cele două. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 20:25
Data actualizarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 20:31

Simona Halep (19 WTA) a dispus de Tamara Zidansek (58 WTA), scor 6-0, 6-3, în optimea de finală câștigată în turneul WTA 250 de la Bad Homburg în doar 66 de minute de joc. 

Prestația solidă pe propria servă a fost îmbucurătoare pentru sportiva din România, care va avea nevoie de o replică a acestei evoluții în sferturile de finală, fază competițională în care va primi replica fostei eleve a lui Darren Cahill, Amanda Anisimova

Simona Halep - Amanda Anisimova 1-1, scorul meciurilor directe

  • Sferturi, Roland Garros 2019: 6-2, 6-4 pentru Amanda Anisimova
  • Tur 3, Roland Garros 2020: 6-0, 6-1 pentru Simona Halep

„A fost mult mai bine decât ieri, am jucat mult mai agresiv. Mă bucur că mai am încă un meci. Dacă e un secret, nu pot să zic, îl țin pentru mine. Sper să fie din ce în ce mai bine, pe zi ce trece,” a adăugat Simona Halep, vorbind despre calitatea jocului său. 

„Vă mulțumesc tuturor că ați venit, ne place mai mult să jucăm așa, cu spectatori în tribune,” a mai spus sportiva din România.

Vorbind despre următoarea adversară, Amanda Anisimova, Simona Halep a punctat: „Am jucat de câteva ori cu ea, dar acum e pe iarbă, va fi diferit. Acum vreau să mă bucur de această victorie, iar mâine voi fi pregătită de joc,” a completat Simona Halep, în interviul oferit pe suprafața de joc. 

Cât s-ar termina un meci Simona Halep - Andrei Pavel, dacă s-ar juca mâine? Răspunsul savuros oferit de „Cneaz” :) 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!