Stranieri

VIDEO | „Sunteți gata?” Moruțan, alături de Hagi și Popescu în filmulețul de prezentare de la Galatasaray

Miercuri, Olimpiu Moruțan a fost în centrul atenției la Istanbul. Galatasaray și-a întâmpinat noul jucător cu un filmuleț pe prezentare în mediul online. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 19:11
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 19:25

În ciuda faptului că turcii au anunțat că Galatasaray i-a plătit lui FCSB 3.5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan (22 ani), ci nu 4.2 milioane de euro cât a anunțat Gigi Becali, jucătorul a fost prezentat oficial la noua echipă. 

Asaltat de reporteri încă de când a aterizat pe aeroportul din Istanbul, Morațan s-a bucurat de toată atenția turcilor în cursul zilei de miercuri. 

  • VIDEO | „Sunteți gata?” Moruțan, alături de Hagi și Popescu în filmulețul de prezentare de la Galatasaray

Echipa de marketing a lui Galatasaray i-a pregătit un filmuleț în care anunță sosirea jucătorului în lotul lui Fatih Terim. Cadrele încep cu România anilor '90, continuă cu Hagi, Popescu, Filipescu și are scene cu Moruțan, după meciul cu Universitatea Craiova, 4-1, când a glumit că a jucat mai prost pentru ca Gigi Becali să îl cedeze la un preț mai mic. Toate acestea sunt narate chiar de noul jucător al lui Galatasaray, care la finalul videoclipului a avut un mesaj pentru fanii turci. 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies