Liga 1

Moruțan, așteptat ca un superstar în Turcia! Primele imagini cu jucătorul român de pe aeroportul din Istanbul 

Olimpiu Moruțan (22 ani) a plecat de la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 08:51
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 17:36

Tânărul jucător va semna cu Galatasaray, un contract valabil în următorii cinci ani, după ce patronul FCSB și oficialii turci au ajuns la un acord. Gigi Becali a scăzut considerabil suma de transfer, care acum se va ridica la 5.7 milioane de euro, după prestațiile jucătorului din startul sezonului.

Moruțan a plecat spre Turcia marți seară, iar la plecare, singurul care a oferit declarații a fost Giovanni Becali, cel care îl însoțea, alături de agentul Florin Vulturar. Jucătorul a aterizat în Istanbul, acolo unde a fost întâmpinat cum nu se aștepta.

  • Moruțan, așteptat ca un superstar în Turcia! Primele imagini cu jucătorul român de pe aeroportul din Istanbul

La ieșirea de pe aeroport, Moruțan a fost asaltat de fotografi și jurnaliști, însă, așa cum a ales să facă și la plecarea din România, nu a oferit nicio declarație. Aceștia, prezenți într-un număr foarte mare, l-au filmat și fotografiat.

Salariu imens pentru Moruțan în Turcia
 

Plecat de la FCSB, Moruțan urmează să aibă un salariu extrem de bun la Galatasaray, după cum a dezvăluit chiar Gigi Becali. Patronul a mărturisit că mai avea o ofertă pentru jucătorul său, de la Copenhaga, însă Galatasaray a oferit cu 700 000 de euro mai mult, iar diferența de salarii este una extrem de mare. Un milion de euro anual poate încasa Olimpiu Moruțan la Galatasaray.  

„Ei au aflat de la televizor. Eu așa i-am spus lui Giovanni, că aveam 5 milioane de euro sigur de la Copenhaga, atunci au revenit și au dat 5 milioane 700 de mii de euro și Moruțan pleacă astăzi. 

Eu nu cred că jucătorului îi convine, Copenhaga îi dădea 450.000 de euro salariu, iar Galatasaray îi dă 800.000 de euro. Cu tot cu bonusuri, ajunge la 1 milion de euro.

Pe mine nu mă interesează că sunt ei la bursă. Eu spun adevărul oamenilor. Nu le convine că e vorba de fairplay financiar, am înțeles că se supără și ceilalți. Galata e mai privilegiată în statul turc, atunci se supără Fenerbahce și Besiktas”, a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies