"Dacă juca bine, Gigi nu ceda un cent!" Transferul lui Moruțan, analizat de o legendă a lui Dinamo

Morutan FCSB Galatasaray Ioan Andone Transfer Superliga "Dacă juca bine, Gigi nu ceda un cent!" Transferul lui Moruțan, analizat de o legendă a lui Dinamo
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 23:46
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 23:47

Fotbalistul urmează să fie anunțat oficial de Galatasaray în zilele următoare.

Din articol

După ce Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu turcii pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, în schimbul a 5,7 milioane de euro, fotbalistul a plecat alături de impresarul său pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul.

Ioan Andone, realist

 

Transferul a fost analizat și de Ioan Andone, care e de părere că patronul de la FCSB a fost obligat să renunțe la mijlocaș, din cauza evoluțiilor oscilante.

"Dacă el juca bine în acest început de campionat, Gigi nu ceda un cent. A avut oscilaţii de formă. Eu cred că e un transfer bun pentru FCSB şi pentru campionatul românesc. Suma este mare.

Eu am fost antrenor...domne când e o ofertă pentru jucător şi nu e Arabia Saudită, Emiratele Arabe, de unde vii mai greu la naţională...Aici e vorba de Galata.

Au fost o grămadă de jucători români, care au reuşit acolo. Au plecat la Valencia, cum a fost cazul lui Adrian Ilie. Eu spun că e în regulă, acum depinde de el", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!