Numărul 10 pentru Moruțan la Galatasaray? Giovanni Becali: "Va fi o discuție între mine și Terim să pună presiune"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 21:06
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 21:23

Olimpiu Moruțan a plecat spre Turcia, însoțit de Giovanni Becali și Florin Vulturar, impresarul său. 

Pe aeroport, Giovanni Becali a explicat cum au evoluat negocierile, explicând că cele două cluburi s-au înțeles pentru un contract pe cinci ani, dar că încă jucătorul nu a semnat, urând ca oficializarea mutării să aibă loc după vizita medicală. 

"Cluburile au avut discuții care au durat până la 2:00 noaptea. S-au reluat azi și s-au aranjat pe la 14-15. Au semnat contractele FCSB și Galatasaray, acum două ore. 

Când s-a vehiculat suma de 10 milioane, dacă FCSB ar fi spus șapte atunci, probabil se făcea la momentul respectiv și nu mai urmau acele trei meciuri în care el n-a mai jucat, n-a mai fost în formă.

Număul 10 pentru Moruțan? 
 

Jucătorul n-a semnat încă, ne-am pus de acord cu contractul pe cinci ani. E jucătorul pe care îl reprezintă compania Becali. Avem un colaborator minor, pe care îl luăm cu noi pentru că l-a crescut de mic copil. 

Va fi o discuție între mine și Fatih dacă îi dă numărul 10 și dacă e capabil să-l poarte. Da, îi spun să pună o presiune ca să vadă ce înseamnă presiunea și să joci la o echipă cu 50.000 de suporteri în tribune", a declarat Giovanni Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!