Victor Becali a dat verdictul! Rezerva de lux care nu va rata lotul României la Euro 2024

Victor Becali Campionatul European 2024 nationala romaniei Stranieri Victor Becali știe care este strategia lui Becali: "Ori te dă de pământ, ori te ridică în slăvi"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Februarie 2024, 15:11
Data actualizarii: Duminica 25 Februarie 2024, 15:17

România s-a calificat pentru prima oară după opt ani la Campionatul European, însă Edi Iordănescu are mari probleme înainte de turneul final, deoarece mulți dintre „tricolori” nu evoluează la echipele de club.

Ianis Hagi a făcut pasul către Deportivo Alaves în vara anului trecut, însă nu prinde prea multe minute în Spania.

Horațiu Moldovan, titularul din poarta naționalei României, a semnat părăsit-o în ianuarie pe Rapid, pentru a semna cu Atletico Madrid, acolo unde este rezerva lui Jan Oblak.

Radu Drăgușin s-a despărțit în această iarnă pe Genoa, unde era titular incontestabil și a semnat cu Tottenham, pentru care a jucat doar opt minute.

În privința celui din urmă, Victor Becali este convins că nu va rata Campionatul European din Germania.

„Întotdeauna au existat și vor exista probleme, dar important este că suntem acolo, că ne-am calificat. Sigur, acum problemele selecționerului… Toți selecționerii, când ajung și când se instalează știți ce spun… «La mine, jucătorii care nu joacă nu vin la lot!». Asta este placa selecționerilor.

Dar la toți selecționerii au fost probleme. Pentru că nu avem un fond atât de mare de jucători valoroși, încât să nu îi chemi. Eu nu știu acum, spre exemplu, băiatul ăsta, Drăgușin… Dacă nu joacă sau joacă mai puțin, pentru că e normal la urma urmei, s-a dus la o echipă nouă, s-a dus într-un alt campionat, o echipă care era formată, îi trebuie timp să ajungă titular… Părerea mea e că nu poți să nu-l chemi la națională.

Nu poți să nu-l chemi. Pentru că nu avem atât de mulți fundași centrali buni, valoroși, pentru că el este un tânăr valoros, nu poți să nu-l chemi. Dacă nu-l va chema…”, a spus Victor Becali, potrivit Fanatik.

Când și unde joacă România la EURO

Naționala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

  • 17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)
  • 21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)
  • 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)
  • 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe EURO 2024.

  • Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise ÎN DIRECT de PRO TV, Pro Arena și VOYO.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!