„Încă una” pentru Ianis Hagi! Românul rămâne cu 17 minute în La Liga în 2024 și așteaptă salvarea din Portugalia

Ianis Hagi alaves la liga Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2024, 21:52
Data actualizarii: Sambata 24 Februarie 2024, 21:51

Deportivo Alavés a terminat la egalitate cu Mallorca, scor 1-1.

Bascii au deschis scorul prin Carlos Benavídez, în minutul 76, în timp ce insularii au înscris prin Matija Nastasić, cu două minute înainte de final. Ianis Hagi (25 de ani) a fost din nou rezervă la Alavés, dar nu a prins niciun minut pe teren.

Ianis Hagi, doar 17 minute în La Liga în 2024!

Fiul „Regelui” este la al doilea meci consecutiv în care nu este folosit. De altfel, în 2024, Ianis Hagi a prins doar 17 minute în La Liga! Patru cu Villarreal (1-1) și 13 în meciul cu Barcelona, pe 3 februarie, scor 1-3.

În rest, Hagi Jr. a fost rezervă nefolosită în jocurile lui Alavés cu Real Sociedad, Sevilla, Cádiz, Almería și Betis. Românul n-a mai fost titular în La Liga din 9 decembrie, când a evoluat 63 de minute în fața celor de la Las Palmas (0-1).

Singurele meciuri în care Ianis a fost titular în 2024 au fost în Cupa Spaniei: 1-0 cu Betis (65 de minute) și 0-2 cu Athletic Bilbao (integralist). Ambele sale prestații au fost criticate de presa din Țara Bascilor.

Ianis Hagi, cifre modeste în Spania! Boavista îl poate salva

La Deportivo Alavés, Ianis Hagi a adunat 22 de apariții, însă doar opt ca titular. Românul a înscris doar de două ori pentru Alavés, ambele reușite venite într-un meci de cupă cu amatorii de la Deportivo Murcia, scor 10-0, pe 2 noiembrie 2023.

Ianis Hagi, a cărui cotă a scăzut odată cu împrumutul în Spania, nu va continua la Deportivo Alavés după finalul acestei stagiuni. Românul se va întoarce în Scoția, la Rangers, club care va decide dacă îl va păstra în lot sau îl va vinde.

Fiul „Regelui” ar putea rămâne în Peninsula Iberică. Boavista Porto, fostă campioană a Portugaliei, este interesată de împrumutul lui Ianis, care ar putea să-și relanseze acolo cariera.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!