Ultimele detalii despre Valentin Cojocaru, fostul portar al FCSB aflat în Ucraina. Anunțul făcut de tatăl fotbalistului

Valentin Cojocaru Dnipro Ucraina Stranieri Valentin Cojocaru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 17:57
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 18:09

Situație dificilă pentru Valentin Cojocaru (26 de ani), portarul celor de la Dnipro.

Fotbalistul a dezvăluit în exclusivitate pentru PRO TV, că situația este una critică în Ucraina și că a trăi clipe de coșmar în momentul în care o bombă a explodat în apropierea locului în care echipa echipa se află în cantonament.

Tatăl fostului portar de la FCSB a dezvăluit că oficialii clubului le-au pus la dispoziție jucători o mașină care îi va transporta în afara Ucrainei mâine dimineață.

„Clubul i-a transportat într-un loc în care să fie în siguranță. Mâine dimineață ar trebui să plece spre țară cu o mașină pe care clubul le-o pune la dispoziție. E vorba și despre el, și despre alți stranieri. Ar fi vrut inițial să se pornească de azi, dar au stat foarte mult la coadă la combustibil, iar acum e prea târziu. Nu au voie să circule noaptea din cauza stării de urgență, așa că planul s-a amânat cu 24 de ore”, a dezvăluit tatăl fotbalistului român.

Valentin Cojocaru a primit consiliere din partea consulatului de la Odessa.

„Îi consiliază, i-au spus cam ce itinerariu ar fi indicat să urmeze spre țară. I-au sugerat întâi un anumit traseu, apoi au revenit, dar vom vedea cum se vor schimba lucrurile peste noapte. Dumnezeu știe ce va fi până mâine!

Valentin ne-a transmis că se simte OK, nu e în pericol, ne-a rugat să stăm liniștiți. Dar nu prea avem cum să stăm liniștiți, vă dați seama! Mai ales mama lui e înspăimântată. Din ce am înțeles, vor încerca să o apuce spre Polonia și de acolo să vină acasă”, a spus Cojocarul senior, potrivit playsport.ro.

Ucraina a fost invadată în această dimineață de trupe rusești, iar români aflați peste graniță își fac bagajele pentru a părăsi țara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!