Stranieri

Ultimele detalii despre Valentin Cojocaru, fostul portar al FCSB aflat în Ucraina. Anunțul făcut de tatăl fotbalistului

Situație dificilă pentru Valentin Cojocaru (26 de ani), portarul celor de la Dnipro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 17:57
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 18:09

Fotbalistul a dezvăluit în exclusivitate pentru PRO TV, că situația este una critică în Ucraina și că a trăi clipe de coșmar în momentul în care o bombă a explodat în apropierea locului în care echipa echipa se află în cantonament.

Tatăl fostului portar de la FCSB a dezvăluit că oficialii clubului le-au pus la dispoziție jucători o mașină care îi va transporta în afara Ucrainei mâine dimineață.

„Clubul i-a transportat într-un loc în care să fie în siguranță. Mâine dimineață ar trebui să plece spre țară cu o mașină pe care clubul le-o pune la dispoziție. E vorba și despre el, și despre alți stranieri. Ar fi vrut inițial să se pornească de azi, dar au stat foarte mult la coadă la combustibil, iar acum e prea târziu. Nu au voie să circule noaptea din cauza stării de urgență, așa că planul s-a amânat cu 24 de ore”, a dezvăluit tatăl fotbalistului român.

Valentin Cojocaru a primit consiliere din partea consulatului de la Odessa.

„Îi consiliază, i-au spus cam ce itinerariu ar fi indicat să urmeze spre țară. I-au sugerat întâi un anumit traseu, apoi au revenit, dar vom vedea cum se vor schimba lucrurile peste noapte. Dumnezeu știe ce va fi până mâine!

Valentin ne-a transmis că se simte OK, nu e în pericol, ne-a rugat să stăm liniștiți. Dar nu prea avem cum să stăm liniștiți, vă dați seama! Mai ales mama lui e înspăimântată. Din ce am înțeles, vor încerca să o apuce spre Polonia și de acolo să vină acasă”, a spus Cojocarul senior, potrivit playsport.ro.

Ucraina a fost invadată în această dimineață de trupe rusești, iar români aflați peste graniță își fac bagajele pentru a părăsi țara.

Modifică setările cookies