Planul Realului de a-l transfera pe Haaland este criticat: „Nu este o mașină second-hand! Este un Bugatti pe care-l conduci acum”

Erling Haaland Borussia Dortmund Jan Aage Fjortoft Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 17:35
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 17:59
Erling Haaland (21 ani) mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024. 

Florentino Perez vrea să construiască o nouă echipă stelară la Real Madrid. Prima lovitură pe care o pregătește președintele spaniol este aducerea lui Kylian Mbappe (23 ani) în vară, superstarul nedorind să își prelungească înțelegerea cu PSG. 

Chiar dacă va veni în capitala Spaniei din postura de jucător liber de contract, Mbappe este ademenit de madrileni cu un salariu exorbitant, de 1 milion de euro pe săptămână, plus o primă de instalare consistentă. Astfel, lui Florentino Perez nu îi mai rămân suficiente resurse pentru a-l mai transfera și pe Erling Haaland (21 ani), chiar dacă din vara lui 2021 jucătorul se poate transfera la orice club care-i plătește Borussiei Dortmund 75 de milioane de euro. 

Iar planul Realului de a-l transfera pe Haaland și de a-l mai lăsa să joace până în vara lui 2023 în Germania este distrus de Jan Aage Fjortoft (55 ani). Fostul internațional norvegian, care este apropiat de familia atacantului de la Borussia Dortmund, susține că aceasta variantă nu este una viabilă pentru Erling Haaland. 

„Vă rog să încetați toate speculațiile în legătură cu acordul pentru anul 2023. Erling Haaland nu este o mașină second-hand care poate fi parcată undeva până când ai nevoie de ea. Haaland este ca un Bugatti pe care îl conduci acum”, a scris Jan Aage Fjortoft pe contul oficial de Twitter. 

În acest sezon, în 20 de meciuri în toate competițiile, superstarul a marcat 23 de goluri și a oferit 6 pase decisive pentru Borussia Dortmund. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!