Razvan Burleanu FRF Nationala Răzvan Burleanu

Adversari pentru Răzvan Burleanu! Cine va candida la alegerile FRF

FRF se pregătește de organizarea alegerilor interne.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 17:57
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 18:10

Președinte în două mandate până acum, Răzvan Burleanu pare să aibe o misiune ușoară în a-și prelungi ”stăpânirea” Federației. La alegerile trecute acesta a avut concurenți de seamă, cum ar fi Gheorghe Popescu (retras deoarece a fost condamnat cu o zi înaintea alegerilor), Marcel Pușcaș, Vasile Avram sau Ionuț Lupescu.

Deși inițial se credea că Anamaria Prodan va candida, se pare că Burleanu este sigur de câștig, din cauza lipsei concurenței. Totuși, este posibil ca acesta să aibe adversari onorifici la alegeri.

Ilie Drăgan, candidat și la alegerile precedente, este un posibil adversar. Acesta a creat ”3 Kids Sport”, ajutând 250 de copii să participe în campionatele U17 și U19.

Nu este vorba dacă am sau nu șanse, eu am candidat și în 2014 doar ca să pot transmite un mesaj Adunării Generale. Nu l-a băgat nimeni în seamă. Nici președintele nu a preluat nicio idee și nici măcar presa. 

S-a făcut doar bășcălie că n-am luat niciun vot. Mi-aș dori să candidez dar, sincer, nu știu dacă asta ar schimba cu ceva fotbalul românesc. Nu e imposibil să mă înscriu totuși", a spus Ilie Drăgan, la GSP.

Un al nume care s-ar putea înscrie este Sorin Răducanu. Acesta pare decis să se înscrie la alegerile ce vor avea loc primăvara aceasta.

Pentru mine e o chestie de onoare. Am promis că voi candida de fiecare dată, că mă voi lupta cu acest sistem, încă din 2010. Nu știu ce tupeu mai are Burleanu să candideze iar, după trei ratări consecutive ale naționalei mari. Ba văd că vrea chiar și mai mult de trei mandate, poate să iasă la pensie de acolo!

Știu că n-am nicio șansă, nu mă susține SRI sau politicul, dar vreau să le arăt românilor că mai sunt oameni cu coloană vertebrală, cărora nu le e frică să se bată cu sistemul. Acum, nu știu dacă îmi vor admite dosarul. Eu sunt în procese cu FRF. Îmi cer mii de euro cheltuieli de judecată.

Cazurile mele nici nu au ajuns pe fond, că judecătorii mi-au zis că nu am calitate procesuală activă. Îi dădusem în judecată fiindcă adunarea generală de alegeri din 2018 a fost ilegală, a fost convocată de niște personaje care nu erau recunoscute de Tribunal. La fel, nici noile modificări din Statut. Asta e justiția la noi! Dar nu mă las, o s-o aibă grea cu mine!", a spus acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!