Stranieri

Transferul lui Ianis Hagi, criticat de un multiplu campion cu Glasgow Rangers! "Prea multi bani pentru un jucator pe care nu prea l-am vazut la treaba"

Glasgow Rangers a definitivat transferul lui Ianis Hagi de la Genk, in schimbul a 3.5 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2020, 19:55
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2020, 20:05

Kenny Miller, fost campion in Scotia de trei ori cu Glasgow Rangers, considera suma prea mare pentru un fotbalist care a apucat sa joace doar 12 meciuri pentru echipa antrenata de Steven Gerrard.

Varsta frageda pe care o are internationalul roman ii da sperante lui Miller ca Rangers va putea sa faca profit intr-o zi de pe urma lui Ianis:

"Consider ca sunt prea multi bani dati acum pentru un jucator pe care nu am putut sa il vedem atat de mult la treaba. Dar, trebuie sa spunem ca antrenorii si directorul sportiv cu siguranta ca l-au vazut mereu la joc, la antrenamente si si-au putut forma o parere.

Marele avantaj pe care Ianis il are este categoric varsta. El are clar un potential urias de crestere. Daca va juca meci de meci la nivel inalt, clubul va putea face un profit cu el mai incolo. Eu raman insa la parerea ca sunt totusi prea multi bani aruncati pentru cateva luni la Glasgow", a spus Kenny Millar pentru Scottish Sun.

Ianis Hagi isi va petrece urmatorii trei ani pe Ibrox. Pana in prezent a reusit trei goluri si doua pase decisive in cele 12 aparitii pentru echipa.

Giovanni Becali: "Probabil va urma un salt in Premier League"

 

Impresarul Giovanni Becali considera potrivita alegerea lui Ianis Hagi de a ramane la Rangers si estimeaza un transfer in Premier League in viitor:

"Are trei ani la dispozitie, de liniste. Ianis probabil va face un salt in Premier League. Pentru ca Glasgow Rangers e mai aproape de Premier League decat de alte campionate din vestul Europei", a spus Giovanni Becali pentru PRO TV.

Modifică setările cookies