Mircea Lucescu Mihai Leca razboi Ucraina Valentin Cojocaru Stranieri

Mircea Lucescu, în afara pericolului după ce a plecat din Kiev! Unde se află antrenorul român 

Antrenorul lui Dinamo Kiev este însoțit de impresarul Arcadie Zaporojanu și se îndreaptă acum spre țară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 20:29
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 20:40

20:30 Mircea Lucescu a ajuns la ieșirea din Ucraina, după ce a părăsit Kievul în jurul orei 11:30, împreună cu Arcadie Zaporojanu. Antrenorul lui Dinamo Kiev așteaptă la frotiera cu Moldova, la punctul de graniță Moghilev-Otaci, pentru a putea merge ulterior spre România, informează GSP

Dinu Gheorghe a declarat că a luat legătura cu Mircea Lucescu și a dezvăluit care era starea antrenorului român. 

„Am vorbit cu el. Era în Moldova, vine spre Iași și îl așteaptă o mașină la Iași, vine la București în noaptea asta. El nu era foarte așa… Era neliniștit de situație, dar ăsta este Lucescu, pasiunea lui pentru fotbal uneori depășește limitele, pentru că în mod normal le-a dat liber jucătorilor, de luni seara până miercuri. Prima dată, a fost acasă și apoi oscila, zicea: 'Aș veni și eu acasă 2-3 zile, mă întorc după aceea la Kiev'. Dacă revenea acasă nu se mai întorcea, pentru că nu mai apuca, pentru că începuse conflictul. Dar a rămas acolo să pregătească jocul din prima etapă, era la egalitate de puncte cu Șahtior, să reușească să încerce încă un titlu.

Am vorbit chiar duminică cu el, era în Antalya și zic: 'Vii acasă, ne vedem marți?'. 'Nu vin pentru că mă duc la Kiev, las băieții două zile liberi, vorbesc pe urmă cu fiecare în parte, îi chem pe la bază, stăm de vorbă' și, deci, pasiunea pentru fotbal l-a adus în această situație în care a fost zilele astea.

Nu a fost speriat, dar preocupat în legătură cu ceea ce se întâmplă. Parcă era mai liniștit în seara asta. N-a fost la Chișinău de foarte mulți ani și zicea: 'Aș rămâne o seară aici, dar sunt prea înnebunit să vin acasă'”, a declarat Cornel Dinu pentru ProSport. 


Arcadie Zaporojanu, unul dintre colaboratorii lui Mircea Lucescu, a declarat, vineri, pentru gsp.ro, că el şi tehnicianul echipei Dinamo Kiev au plecat din capitala Ucrainei şi sunt în drum spre România.

„Am ieşit din Kiev şi mergem, e totul bine. Nea Mircea e cu noi, normal.

Nu o luăm spre Polonia, venim direct spre România, e tot ţară NATO şi e ţara noastră, aceasta e cea mai bună variantă. O să ocolim acea fâşie din Transnistria”, a declarat Zaporojanu.

Potrivit PRO X, Mihai Leca, jucător legitimat la FC Lviv, ar fi acum în Polonia, iar Valentin Cojocaru, de la Dnipro, ar fi plecat şi el către România, informează News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!