Valentin Cojocaru Dnipro Razboi ucraina Fotbal extern

EXCLUSIV Clipe de infern pentru Valentin Cojocaru în Ucraina: ”O bombă a fost foarte aproape de noi”

Valentin Cojocaru (26 de ani), portarul celor de la Dnipro, a descris coșmarul prin care trece Ucraina, după ce trupele rusești au invadat țara în dimineața zilei de joi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 15:11
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 15:29

Portarul român spune că o bombă a explodat foarte aproape de cantonamentul echipei sale și că așteaptă un semn din partea conducerii ca să poată părăsi țara. 

”La 5 jumătate ne-au luat pe toți din pat”, a spus portarul care joacă în Ucraina din vara anului 2021. Dnipro a plătit 100.000 de euro pentru a-l transfera de la Viitorul.

Valentin Cojocaru, despre invazia rușilor din Ucraina

„Ne-am dus la o oră jumătate de Dnipro, la un hotel al președintelui și asteptăm aici să vedem ce se întâmplă. Situația e destul de dificilă, nu se aștepta nimeni la așa ceva și ne-a luat pe toți din pat. Dormeam, la 5 jumătate ne-a luat pe toți din pat, ne-am luat o borsetă și am plecat.

Ne-am dus la bază de antrenament și după vreo 20 de minute a fost o bombă foarte aproape de noi, adică s-a auzit foarte puternic. Ne-am băgat undeva la subsol și după aia am ieșit și am luat-o spre hotel.

Ideea e că nu putem părăsi țara momentan din câte am înțeles și trebuie să așteptăm... nu știu ce o să așteptăm. Am primit foarte multe mesaje, moemntan sunt în regulă, suntem toți în regulă pentru că suntem toți străinii într-un loc și sperăm că o să se îmbunătățească lucrurile curând.

Ăsta este primul gând, fiecare să iasă din țară. Că o fi Polonia, că o fi Moldova, să ieșim din țară și să fim în siguranță”, a spus Valentin Cojocaru, pentru PRO TV.

Vladimir Putin a dat ”undă verde” trupelor rusești în zorii zilei de joi pentru a invada Ucraina, astfel că românii de acolo își fac bagajele pentru a părăsi țara. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!