VIDEO EXCLUSIV ”Să știți că e sinistru, sunt vremuri grele”. Un fotbalist român descrie coșmarul din Ucraina

Mihai Leca FK Lviv Razboi ucraina Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 11:44
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 11:59

Mihai Leca (29 de ani), fotbalistul celor de la FK Lviv, a descris atmosfera tensionată din Ucraina, unde campionatul a fost suspendat după invazia trupelor rusești.

Vladimir Putin a dat ”undă verde” trupelor rusești în zorii zilei de joi pentru a invada Ucraina, astfel că românii de acolo și-ar putea face bagajele pentru a părăsi țara. Leca așteaptă ședința de la club pentru a afla ce se întâmplă cu echipa sa.

Mihai Leca descrie ”coșmarul” din Ucraina

„Când m-am trezit, am deschis internetul și am primit 30 de mesaje. Nu mai știam ce să înțeleg când am văzut atâtea știri. Astăzi urma să facem antrenamentul și să facem deplasarea. Noi suntem mai feriți aici, dar din câte văd este agitație pe aici, sunt multe mașini. Urmează să avem o ședință la club la 12:30. Mulți colegi încearcă să își aducă familiile aici, sunt mulți care au familiile la Kiev sau în Odesa. 

După ședință, probabil o să știm în mare ce decizie se ia. Era o atmosferă normală, cel puțin aici în oraș. Majoritatea colegilor spuneau că e totul politic, nimeni nu se aștepta la așa ceva, să înceapă un război, și ei sunt foarte surprinși. 

Au început să stea pe gânduri după ce președintele a dat stare de urgență. Până atunci, toată lumea era liniștită. Încă nu sunt așa panicat, dar vedem ce o să se întâmple, habar nu am. Să știți că este sinistru, sunt niște vremuri grele”, a spus Mihai Leca, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Leca joacă la Lviv din octombrie 2021. A semnat cu gruparea din Ucraina liber de contract, după despărțirea de FC Argeș. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!