Victor Piturca Al Ittihad Arabia Saudita Stranieri

Incredibil! Cum a ajuns Piturca sa fie interzis intr-o tara! Cluburile, notificate de ministrul sportului sa nu-l caute pe roman

Marius Sumudica a semnat astazi in Arabia Saudita (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2018, 10:45
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2018, 10:55

Sumudica va calca pe urmele altor antrenori romani care au activat in aceasta tara, intre care si Victor Piturca. Ultimul dintre ei nu mai are voie sa ia o echipa de acolo.

Fostul campion al Romaniei spera ca aventura sa sa se incheie mai bine. Cea a fostului selectioner s-a terminat cu un conflict de natura financiara care dureaza si acum!

Piturca a fost demis de Al Ittihad si i-a dat in judecata pe arabi la FIFA, castigand procesul. Antrenorul a castigat dreptul la despagubiri de circa 2 milioane de euro, insa nu a primit nici pana acum vreun ban!

Sursele www.sport.ro spun ca Victor Piturca a fost desemnat neoficial persoana non-grata de ministrul sportului din Arabia Saudita, cluburile fiind "sfatuite" sa nu se intereseze de serviciile romanului pana cand acesta nu renunta la banii pe care Al Ittihad trebuie sa-i dea.

1.8 milioane euro plus penalizari are Piturca de luat de la arabi.

In trecut, el a mai avut un astfel de conflict cu Adrian Mititelu. Antrenorul avea de luat de la Universitatea Craiova 7 miliioane de euro, inainte ca echipa lui Mititelu sa intre in faliment.

Modifică setările cookies