Incredibil! Cum a ajuns Piturca sa fie interzis intr-o tara! Cluburile, notificate de ministrul sportului sa nu-l caute pe roman

Incredibil! Cum a ajuns Piturca sa fie interzis intr-o tara! Cluburile, notificate de ministrul sportului sa nu-l caute pe roman

Marius Sumudica a semnat astazi in Arabia Saudita (DETALII AICI).

Sumudica va calca pe urmele altor antrenori romani care au activat in aceasta tara, intre care si Victor Piturca. Ultimul dintre ei nu mai are voie sa ia o echipa de acolo.

Fostul campion al Romaniei spera ca aventura sa sa se incheie mai bine. Cea a fostului selectioner s-a terminat cu un conflict de natura financiara care dureaza si acum!

Piturca a fost demis de Al Ittihad si i-a dat in judecata pe arabi la FIFA, castigand procesul. Antrenorul a castigat dreptul la despagubiri de circa 2 milioane de euro, insa nu a primit nici pana acum vreun ban!

Sursele www.sport.ro spun ca Victor Piturca a fost desemnat neoficial persoana non-grata de ministrul sportului din Arabia Saudita, cluburile fiind "sfatuite" sa nu se intereseze de serviciile romanului pana cand acesta nu renunta la banii pe care Al Ittihad trebuie sa-i dea.

1.8 milioane euro plus penalizari are Piturca de luat de la arabi.

In trecut, el a mai avut un astfel de conflict cu Adrian Mititelu. Antrenorul avea de luat de la Universitatea Craiova 7 miliioane de euro, inainte ca echipa lui Mititelu sa intre in faliment.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies