Liga 1

Dica a anuntat ce jucatori vrea sa vina la FCSB in aceasta vara! Surpriza antrenorului: cei doi jucatori care vor merge in cantonament cu echipa

FCSB va pleca vineri in primul cantonament al verii, la Poiana Brasov, care va dura pana pe 28 iunie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2018, 09:21
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2018, 09:25

Nicolae Dica isi pregateste strategia pentru sezonul viitor. Au venit deja Morutan si Qaka si astazi este asteptat raspunsul lui Raul Rusescu la oferta primita. De asemenea, Teixeira urmeaza sa decida daca accepta oferta pentru un contract pe 6 luni.

”Eu mi-l doresc pe Teixeira inca un an, dar acum asteptam sa vedem ce decizie va lua. I s-a facut o noua oferta si a spus ca o va analiza. Am vorbit si eu cu el si mi-a comunicat ca o sa vorbeasca cu familia si ca va vedea ce face.

Daca nu va mai dori sa prelungeasca cu noi, atunci nu va fi cazul sa mai aducem pe altcineva. De ce? Pentru ca avem solutii acolo. In primul rând, se va intoarce Jakolis. Si, apropo de reveniri, si Daniel Benzar, care a fost la Voluntari, va merge cu noi in pregatire” a declarat Nicolae Dica la Digi Sport.

Antonio Jakolis a fost imprumutat in stagiunea precedenta la Apollon Limassol, echipa pentru care a jucat in 42 de partide, reusind 5 goluri si 15 pase de gol! Tanarul Daniel Benzar a jucat 12 partide pentru Voluntari anul acesta, reusind un gol si 2 assist-uri.

Modifică setările cookies