Dennis Man, mai bun decat Mutu si Mateut dupa golul marcat cu Benevento! Ce performanta a realizat fotbalistul Parmei la meciul din ultima etapa

Dennis Man Adrian Mutu Dorin Mateut Parma Serie A Stranieri Dennis Man, mai bun decat Mutu si Mateut dupa golul marcat cu Benevento! Ce performanta a realizat fotbalistul Parmei la meciul din ultima etapa
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 17:17
Data actualizarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 17:21

Dennis Man a marcat primul sau gol pentru Parma si a adus echipei sale un punct pe finalul meciului de la Benevento.

Astfel, fostul fotbalist de la FCSB a reusit aceasta performanta dupa 432 de minute jucate, depasindu-i astfel la acest capitol pe Adrian Mutu si Dorin Mateut. Cei doi au reusit aceasta performanta dupa 510, respectiv 449 de minute, Mutu tot pentru Parma iar Mateut pentru Reggiana. 

De asemenea, Man i-a depasit in acest top si pe Puscas si Mitrita, care au inscris primul gol in Serie A dupa 473 de minute pentru Benevento, respectiv dupa 461 de minute pentru Pescara.

Man este insa depasit la acest capitol de colegul sau de la Parma Valentin Mihaila, care a reusit sa 'sparga gheata' dupa 407 minute de joc. 

Topul fotbalistilor romani care au marcat cel mai rapid in Serie A este condus de Florin Raducioiu, care a reusit aceasta performanta pentru Bari dupa 119 minute, urmat de Adrian Stoian (Bari-146 de minute), Marius Lacatus (Fiorentina-265 de minute) si Gica Hagi (Brescia-308 minute).

Rezumatul meciului Benevento 2-2 Parma in care Dennis Man a marcat primul sau gol in Serie A:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!