denis dragus amenda Anderlecht Standard Liege suspendare Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Denis Drăguș, suspendat și amendat după scandalul provocat în derby-ul întrerupt Standard - Anderlecht, înscrie în amicale!

Atacantul lui Standard Liege a fost capul răutăților în meciul abandonat definitiv în minutul 63.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 08:45
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 08:45

UPDATE Denis Drăguș a înscris unicul gol al lui Standard Liege în amicalul pierdut clar joi în fața lui Nice, echipa lui Rareș Ilie, scor 1-4. Atacantul român a marcat în minutul 71 pentru 1-2.

Știrea inițială

În luna octombrie, atacantul Denis Drăguș a fost unul dintre protagoniștii negativi ai derby-ului Standard - Anderlecht din Belgia, suspendat în minutul 63, când gazdele conduceau cu 3-1, iar acum a venit și ”nota de plată”.

Federația din Belgia a anunțat decizia Comisiei de Disciplină: suspendare de o etapă și 1.000 de euro amendă pentru român.

Ce a făcut Denis Drăguș în derby-ul Standard - Anderlecht 3-1

Chiar după întreruperea definitivă a partidei, Drăguș, care a fost titular la Standard, i-a provocat pe fanii lui Anderlecht și i-a iritat până și pe coechipieri!

Atunci, portarul Arnaud Bodart a fost cel care s-a răstit la român să înceteze cu provocările la adresa suporterilor din Bruxelles. S-a ajuns chiar la un conflict fizic între cei doi!

Presa din Belgia: ”Să sperăm că Drăguș și-a învățat lecția...”

”O atitudine provocatoare care, evident, nu i-a plăcut lui Arnaud Bodart, care s-a grăbit să-l facă să înțeleagă, împingându-l violent. 

Mai mult teamă decât rău, deoarece secvența s-a încheiat cu o îmbrățișare între cei doi jucători. Să sperăm că Drăguș și-a învățat lecția...”, a scris rtbf.be.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!