Recordul stabilit de Nicolae Stanciu la Anderlecht e în pericol! Cine îl poate trimite pe locul doi

Nicolae Stanciu Anderlecht Tiago Gouveia Fotbal extern Nicolae Stanciu / Sursă: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 14:00
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 14:03
Anderlecht a pus ochii pe Tiago Gouveia, jucătorul lui Benfica (Portugalia), care se potrivește perfect cu stilul de joc agresiv preferat de antrenorul Brian Riemer.

Anderlecht a pus ochii pe Tiago Gouveia, jucătorul lui Benfica (Portugalia), care se potrivește perfect cu stilul de joc agresiv preferat de antrenorul Brian Riemer. 

Atacantul de 22 de ani ar putea fi achiziționat pentru o sumă de 10 milioane de euro, depășind recordul clubului. În momentul de față, cea mai scumpă achiziție făcută de cei de la Anderlecht este Nicolae Stanciu, care a fost cumpărat de la FCSB, în 2016, pentru suma de 9,7 milioane de euro.

Anderlecht îl vrea pe Gouveia

Gouveia poate juca atât ca extremă, mijlocaș ofensiv și dar și ca al doilea vârf, ceea ce îl face un tip de jucător care ar putea avea un impact semnificativ în echipa campioanei Belgiei.

Agresivitate. Dominare. Posedarea mingii. Pressing avansat. Acestea sunt principiile de bază ale lui Brian Riemer la Anderlecht, iar antrenorul caută jucători care să poată pune în practică această filosofie pe teren.

Gouveia a impresionat prin calitățile sale fotbalistice și, mai ales, prin pressingul său agresiv. El efectua în medie opt acțiuni de pressing pe meci, o performanță care l-a făcut unul dintre cei mai buni jucători din liga portugheză.

5 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului de bandă în vârstă de 23 de ani, potrivit site-urilor de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!