denis dragus Anderlecht Arnaud Bodart Standard Liege Stranieri

GALERIE FOTO Denis Drăguș, capul răutăților în derby-ul suspendat Standard - Anderlecht! Aproape să fie luat la bătaie de coechipieri

Standard Liege - Anderlecht, contând pentru etapa a 14-a din Belgia, a fost întrerupt în minutul 63, când gazdele conduceau cu 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 08:43
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 09:37

Atacantul român Denis Drăguș a fost unul dintre protagoniștii negativi ai derby-ului Standard - Anderlecht din Belgia, suspendat în minutul 63, când gazdele conduceau cu 3-1.

Chiar după întreruperea definitivă a partidei, Drăguș, care a fost titular la Standard, i-a provocat pe fanii lui Anderlecht și i-a iritat până și pe coechipieri!

Portarul Arnaud Bodart a fost cel care s-a răstit la român să înceteze cu provocările la adresa suporterilor din Bruxelles. S-a ajuns chiar la un conflict fizic între cei doi!

”O atitudine provocatoare care, evident, nu i-a plăcut lui Arnaud Bodart, care s-a grăbit să-l facă să înțeleagă, împingându-l violent. Mai mult teamă decât rău, deoarece secvența s-a încheiat cu o îmbrățișare între cei doi jucători. Să sperăm că Drăguș și-a învățat lecția...”, a scris rtbf.be

Drăguș, golgheterul lui Standard Liege sezonul trecut, are un început de campionat bun, în care a marcat de patru ori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!