romania - slovenia denis dragus nationala romaniei Nationala

VIDEO Denis „Zmeu” Drăguș! Șut complet eșuat în România - Slovenia

România - Slovenia este în direct pe Pro Arena și VOYO, respectiv LIVE TEXT pe www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 19:30
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 19:29

Condusă cu 2-0 în prima parte a meciului, România a încercat să reducă din diferență cu un contraatac rapid în minutul 35.

Mingea s-a plimbat în banda stângă între Alexandru Cicâldău și Bogdan Vătăjelu care, în cele din urmă, a centrat puternic.

Slovenii au respins balonul în apropiere, acolo unde era chiar Denis Drăguș. „Tricolorul” a preluat mingea cu pieptul și a încercat să tragă din voleu.

Însă, șutul a fost de-a dreptul dezamăgitor. Mingea a trecut mult, mult peste poartă, de la jucătorul denumit de presa din Belgia drept Denis „Dinamită” Drăguș.

Echipele de start!

  • România: Moldovan - Manea, Burcă, Nedelcearu, Vătăjelu - Marin, Marin, Cicâldău - Cordea, Pușcaș, Drăguș
  • Slovenia: Oblak - Stojanovic, Blazic, Bijol, Balkovec - Lovric, Gnezda Cerin, Kurtic, Verbic - Sesko, Sporar

România - Slovenia, în direct pe Pro Arena & VOYO

După ce Nicușor Bancu, Florin Tănase și Denis Alibec au devenit indisponibili, selecționerul Edward Iordănescu a apelat la Bogdan Vătăjelu, Daniel Paraschiv și Marius Ștefănescu pentru acțiunea din această lună.

“Am vrut o acțiune de continuitate și consolidare, dar s-a transformat într-una de oportunitate și afirmare”, a recunoscut selecționerul.

Slovenia, primul dintre adversarii ”tricolorilor”, vine la Cluj cu fostul dinamovist Miha Mevlja, acum la Spartak Moscova, și cu un atacant argentinian naturalizat, Andres Vombergar, de la San Lorenzo, convocat în premieră de selecționerul Matjaž Kek.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies