Zvon macabru în Brazilia despre Dani Alves. Fratele său a răbufnit: "Îl vreți mort!"

Dani Alves Brazilia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Martie 2024, 12:18
Data actualizarii: Duminica 10 Martie 2024, 12:17
Dani Alves (40 de ani) se află după gratii din ianuarie 2023, iar fostul mare internațional brazilian a primit recent o pedeapsă cu executare.

În februarie 2024, Dani Alves a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru agresiune sexuală. Închis de pe 20 ianuarie 2023 într-un un penitenciar din Barcelona, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără într-o discotecă din Sutton, Barcelona, pe 30 decembrie 2022, Dani Alves a fost judecat abia la un an și o lună distanță. 

Zvonul despre sinuciderea lui Dani Alves, negat de fratele brazilianului

În ultimele ore, pe rețelele sociale a circulat un zvon potrivit căruia Dani Alves s-ar fi sinucis în închisoare. Ney Alves, fratele fostului fotbalist, a negat vehement această informație și îi acuză pe cei care au lansat acest zvon.

"E o nebunie, îl vreți mort! Vreți să îmi vedeți fratele mort. Cât de crud! Tatăl meu are peste 70 de ani, mama are peste 60 de ani. Voi nu aveți familie? Aceste pagini continuă să răspândească acest zvon. Dumnezeu să aibă milă de voi.

Deja l-ați condamnat după vorbele unei femei care a intrat peste el pentru a face ceea ce doar ea știe. Deja a fost condamnat. Nu e suficient?", a scris Ney Alves, pe rețelele sociale, potrivit RMC Sport.

Presa franceză scrie că apropiații lui Dani Alves ar putea lua măsuri legale după apariția acestor zvonuri. 

"În închisoarea din Barcelona există un protocol împotriva suicidului de câteva săptămâni din cauza stării mentale a lui Dani Alves, care a fost foarte afectat de această sentință", a mai scris RMC Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!