Chelsea Premier League Roman Abramovici Stadion Stamford Bridge Fotbal extern

Patronul lui Chelsea si-a dat acordul si proiectul noului Stamford Bridge va ajunge in atentia Guvernului! Cat va costa noua arena a "pensionarilor"

Proiectul noului stadion al lui Chelsea ar putea ajunge in atentia Guvernului britanic pentru a fi aprobat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 15:13
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 15:19

Initial, in luna martie, proiectul a fost respins, suma care ar urma sa fie investitia ridicandu-se la 1 miliard de lire. Din cauza pandemiei, patronul rus, Roman Abramovich, renuntase la a mai lua in calcul acest plan, insa acum si-a dat acordul pentru ca schita sa ajunga in fata Guvernului. 

Proiectul presupune demolarea actualului Stamford Bridge, stadion de 41.600 de locuri, si construirea pe acelasi teren a unei arena cu o capacitate de 60.000 de locuri, care sa aiba facilitati ultra-moderne. 

chelsea stadion

Inca din 2017 s-a discutat despre modernizarea stadionului lui Chelsea, dar lucrarile nu s-au concretizat. Acum proiectul de 1 miliard de lire are mari sanse sa fie aprobat.

stamford bridge

Desi investitia este uriasa, oficialii clubului estimeaza ca afacerea va fi profitabila si ca noua arena va atrage si mai multi spectatori la meciuri. In plus, reprezentantii lui Chelsea se gandesc sa permita si organizarea de activitati sau evenimente in extra-sezon. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!