Anglia

Unul dintre cei mai buni mijlocasi din istoria Germaniei despre transferul lui Werner la Chelsea: "Daca Liverpool a fost cu adevarat o optiune pentru el, a facut cea mai buna alegere"

Timo Werner s-a transferat la Chelsea in urma cu doua saptamani, contra sumei de 64 de milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iulie 2020, 12:32
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2020, 01:27

Fostul mijlocas legendar al londonezilor, Michael Ballack, considera ca varful german a procedat corect, chiar daca a refuzat oferte de la Liverpool si Bayern Munchen.

Ballack a declarat ca Werner se va integra perfect in mecanismul pe care Frank Lampard il construieste la Chelsea. De asemenea, germanul crede ca fostul jucator de la RB Leipzig nu avea loc in tridentul ofensiv de la Liverpool: Mane, Firmino, Salah.

"Daca Liverpool a fost cu adevarat o optiune pentru el, a facut cea mai buna alegere, doar el poate lua aceasta decizie. Liverpool a castigat Champions League si Premier League. Cum se putea astepta Timo sa intre intre cei trei si sa inceapa in fiecare saptamana in locul lui Salah, Firmino sau Mane? Chelsea construieste o echipa tanara, o echipa noua, cu un antrenor tanar. E un proiect bun. Ca sa fii atacant la un club atat de mare ca Chelsea, este cel mai bun lucru pentru el. Va avea un impact mai mare decat cel pe care l-ar fi putut avea la Liverpool",  a declarat fostul jucator de la Leverkusen pentru Daily Mail.

In acest sezon ,Werner a bifat 45 de aparitii in tricoul lui Liepzig. El a reusit sa inscrie 34 de goluri si a oferit 13 pase decisive.

CITESTE SI

Modifică setările cookies