„Laurențiu rămâne cu bonurile de masă de la Craiova!” Reghecampf, fără avere după divorțul de Anamaria Prodan

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 17:16
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:52

Anamaria Prodan a dezvăluit cum va fi împărțită averea pe care o deține alături de Laurențiu Reghecampf.

Impresara a dezvăluit că antrenorul Universității Craiova va rămâne după divorț doar cu salariul pe care îl încasează la echipa lui Mihai Rotaru, deoarece toată averea familiei este pe numele copiilor, ceea ce înseamnă că cei doi nu au ce împărți la partaj.

Lui „Reghe” îi va rămâne cu o casă în SUA

„Ce avere să împart eu cu Laurențiu? Ce bani? Păi, eu sunt milionară, da. Eu sunt femeie de afaceri. Chiar am vândut recent un teren. Laurențiu? El va rămâne cu salariul de la Universitatea Craiova și cu bonurile de masă.

De fapt, nici eu nu sunt milionară. Banii sunt de fapt ai copiilor mei.

Nu s-au întâmplat prea multe. Laurențiu va rămâne cu o casă din America. Am auzit, am citit că avea salariu de 7 milioane prin Arabia. Nu era chiar adevărat. Asta e situația.

N-avem, așadar, pe ce să ne certăm. Sau ne putem certa dacă nu va fi secundă de secundă alături de fiul său, Bebeto”, a spus Anamaria Prodan la PRO TV, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Anamaria Prodan: „Laurențiu mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf! Pentru mine s-a terminat”

„Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! (...) Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan."

 

Dacă ar fi să o iau de la cap, m-aș mărita tot cu Laurențiu Reghecampf, dar cu cel pe care l-am cunoscut. Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!