Prima soție a lui Reghecampf rupe tăcerea după scandalul divorțului dintre el și Anamaria Prodan: „Karma funcționează! Totul e tras la indigo!”

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Mariana Pfeiffer Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 13:47
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 13:51

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart, iar inițiativa a fost a antrenorului Universității Craiova. 

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer înainte să se cunoască și să se îndrăgostească de Anamaria Prodan, cu care s-a și căsătorit ulterior, după ce aceasta a rămas însărcinată. Situația de acum pare în oglindă cu cea trăită de fosta soție în urmă cu 13 ani, după cum a spus chiar ea. 

Antrenorul a depus actele de divorț, după ce au apărut zvonuri conform cărora presupusa iubită a acestuia a rămas gravidă. Reghecampf a confirmat despărțirea, în ciuda faptului că Anamaria Prodan a refuzat cu vehemență să confirme afirmațiile tehnicianului. Mai mult, recent au apărut fotografii cu Laurențiu Reghecampf alături de persoana cu care ar fi într-o relație. 

„Karma funcționează!”

Fosta soție a lui Reghecampf, alături de care are un băiat, Luca Reghecampf, a vorbit despre actualul scandal în care este implicat tehnicianul, dezvăluind că totul este ca o karmă pentru agentul de jucători, punctând și faptul că decizia antrenorului trebuie respectată atât de ea, cât și de fiul ei. 

„Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit.

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a spus Mariana Pfeiffer pentru CanCan

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!