"O să-l ajutăm pe Soarele nostru!". Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf după anunțul divorțului

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 16:12
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 16:18

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt la un pas de divorț, însă impresara încearcă să mai dea o șansă mariajului, lăsând o șansă pentru o schimbare de atitudine a antrenorului. 

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț, iar despre presupusa parteneră s-a scris că ar fi însărcinată.

Anamaria Prodan a făcut o declarație cu privire la situația actuală, explicând că îi oferă o portiță lui Laurențiu Reghecampf pentru viitorul lor. 

"Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici în felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe! O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugăm că, în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevarata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului", a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!