VIDEO „Nimeni nu e atât de tâmpit!” Anamaria Prodan nu l-a uitat nici pe Gigi Becali. Mesaj ferm pentru patronul FCSB

Anamaria Prodan (48 de ani) a intrat în conflict cu familia Becali, după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar fi semant un contract de impresariere cu firma fraților Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 13:09
Data actualizarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 13:10

Întrebată dacă ne se teme că fotbaliștii de la FCSB pe care îi reprezintă ea ar putea avea de suferit de pe urma relației pe care o are ea cu familia Becali, Anamaria Prodan a susținut că „nimeni nu e atât de tâmpit să își pericliteze banii, business-ul și echipa”.

„Eu nu am niciun fel de problemă cu absolut nimeni din cei trei crai de la răsărit (Victor, Giovanni și Gigi). Nu mă interesează. Nu mă tem pentru jucătorii mei pentru că sunt foarte buni, în momentul în care sunt buni și oricine îi amenință 'te dau la echipa a doua și nu mai joci' e o prostie. Asta e o chestie de hai să ne speriem cu Baba Oarba. 

Nimeni nu e atât de tâmpit să își pericliteze banii, business-ul și echipa să nu bage cei mai buni jucători în echipă că sunt semnați cu Anamaria Prodan sau mai știu eu cu ce alt manager”, a spus Anamaria Prodan pentru PRO TV și sport.ro.

„Cine este specimenul?” Anamaria Prodan, un nou atac la Victor Becali după ce acesta a spus că „nu mai răspunde de faptele lui”

Anamaria Prodan s-a lansat într-un adevărat atac mediatic la adresa fraților Becali.

„Cine este specimenul ? Nu-l cunosc. Să stea liniștit pe fundul ăla uriaș pătrat, că ajung acasă și mă opresc direct la ambasada mea. De acolo știe ce urmează. Să-și învețe fratele să vorbească despre altcineva! Niciodată un cuvânt despre familia mea, prea am suportat mizeriile lor ani de zile. Stau cu musculoși la masă? Stau cu prieteni la masă.

 Acei musculoși sunt campioni, nu cârpe care nu dau doi bani pe ei. Dacă a ajuns Victor, care încărca baterii și își ardea mâinile cu acid de îndemânatic ce era, să vorbească și el cu mine, s-a dat lumea peste cap. Cred că jocul de glezne este indicat pentru el. Nu am treabă cu el sau cu ei. Le-am transmis prin prietenii comuni să-și vadă de bătrânețea lor. Dacă nu vor, no problem, eu acționez pe cale legală”, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies