VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali intervine în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: "Doamne, miluiește-mă!"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 12:38
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 13:07

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare iminentă.

Căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf pare să fi ajuns la final, după luni întregi de speculații în privința unui posibil divorț.

După ce tehnicianul a declarat că a depus actele de divorț, în presă a apărut informația potrivit căreia presupusa parteneră a acestuia ar fi insărcinată în trei luni.

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a fost întrebat despre acest subiect, declarând că nu are nicio treabă cu cei doi și că nu vrea să se împlice în discuție. 

"Pe mine n-are de ce să mă ierte. Când greșesc, atunci spun mulțumesc că m-ai iertat. E foarte bine că m-a iertat, dar te rog, nu vreau să vorbesc despre asta. Eu vorbesc despre femei vreodată sau stau eu de vorbă cu femei? Fac eu afaceri cu femei? Singura care era, era ea, dar nu mă mai interesează.

Să-i dea Dumnezeu sănătate, e problema mea? Îmi pare rău că divorțează, dar nu mă interesează, e problema lor? Intru eu în d-astea? Doamne, miluiește-mă!", a declarat Gigi Becali la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!