Sunt imaginile momentului! Vlăduța Lupău s-a întâlnit cu Neymar la doar câteva zile după ce a câștigat tricoul său la licitație

vladuta lupau Adrian Rus Neymar Paris Saint-Germain Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 00:02
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 00:04

Vlăduța Lupău și-a văzut visul cu ochii!

Iubita lui Adrian Rus, fostul portar al lui CFR Cluj, retras în iarna anului trecut, este cunoscută deja pentru admirația pe care o are pentru Neymar. În urmă cu câteva zile, artista a câștigat la licitație tricoul purtat de starul lui Paris Saint-Germain într-un singur meci. 

”Am tricoul lui Neymar! L-am luat la licitație. Nu îmi vine să cred că acest tricou purtat de Neymar este la mine. Este unicat, pentru că PSG a jucat o singură dată cu tricourile cu culorile curcubeului. Este al meu și o să merg miercuri la meci la PSG cu el”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

L-a întâlnit pe Neymar pe Parc des Princes

Accidentat înainte de meciul din Champions League cu Leipzig, Neymar a fost în tribunele stadionului, acolo unde a mers și artista, alături de iubitul său. 

Vlăduța și-a văzut visul cu ochii, după cum a dezvăluit chiar ea pe Instagram, după ce a reușit să îl întâlnească pe fotbalistul brazilian și s-a fotografiat alături de el. 

”Dacă îți dorești cu adevărat ceva SE ÎNTÂMPLĂ!

M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă… iată răspunsul LUI”, a scris Vlăduța pe Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!