Franta

„Doar weekend-ul meu și al lui Zuckerberg a fost prost?!” Reacție genială a lui Neymar după ce Instagram, Facebook și WhatsApp au picat

Trei dintre cele mai folosite rețele de socializare din lume au picat o bună perioadă de timp. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 22:01
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 22:07

Rețelele deținute de Facebook au fost indisponibile pentru mai multe ore pe întreaga planetă, astfel că utilizatorii nu au putut să le mai acceseze. Situația a reprezentat motiv de glumă pentru Neymar, care a intrat pe Twitter, care a mers în toată această perioadă, și a profitat pentru a oferi un răspuns și pentru criticile primite în ultimul timp. 

Brazilianul a fost cel mai criticat jucător al lui Paris Saint-Germain după înfrângerea cu Rennes, iar prestațiile slabe au fost analizate de presa din Franța, fiind acuzat pentru forma fizică în care se află. 

  • Neymar

Răspuns genial al lui Neymar

Cunoscut deja pentru faptul că răspunde cu zâmbetul pe buze criticilor, cel mai recent episod a fost când le-a răspuns cu fotografii cu el fără tricou celor care l-au contestat, spunând că are multe kilograme în plus, Neymar nu s-a dezis nici acum. 

„Doar weekend-ul meu și al lui Zuck (n.r Mark Zuckerberg, deținătorul Facebook) a fost prost sau mai există și alții?!”, a scris Neymar pe Twitter. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies