Fostul jucător al lui CFR Cluj, retras la 26 de ani, a făcut anunțul așteptat de toată lumea: Vlăduța Lupău este însărcinată!

Adrian Rus vladuta lupau Vladuta Lupau insarcinata Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 18:07
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 18:11

Adrian Rus (28 ani) și Vlăduța Lupău (31 ani) formează un cuplu de mai bine de șapte ani și s-au căsătorit în noiembrie 2019. 

Fostul jucător al lui CFR Cluj, retras pe 3 februarie 2020 din fotbal, și cântăreața formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Adrian Rus a făcut un anunț așteptat de toți urmăritorii săi și ai cântăreței. 

Artista a dezvăluit că este însărcinată, prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram, în care apare o fotografie alături de soțul său. Totodată, Adrian Rus a postat și el o fotografie, la rândul său, ambii arătându-se încântați de 'minunea' lor. 

„Minunea mea 

…azi de BUNA VESTIRE,

…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că…te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta!

Ce zici?! … stai să vezi ce mămică…și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …

…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!

Cu drag, mami!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram. 

Vlăduța Lupău, fotografie alături de Neymar 

Accidentat înainte de meciul din Champions League cu Leipzig, Neymar a fost în tribunele stadionului, acolo unde a mers și artista, alături de iubitul său. 

Vlăduța și-a văzut visul cu ochii, după cum a dezvăluit chiar ea pe Instagram, după ce a reușit să îl întâlnească pe fotbalistul brazilian și s-a fotografiat alături de el. 

”Dacă îți dorești cu adevărat ceva SE ÎNTÂMPLĂ!

M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă… iată răspunsul LUI”, a scris Vlăduța pe Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!