Neymar da Silva Edouard Cisse Ligue 1 Paris Saint-Germain Franta

„S-a transformat într-un ticălos răsfățat!” Neymar, atacat de un fost jucător de la Paris Saint-Germain

Un fost jucător de la Paris Saint-Germain îl critică pe Neymar. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 15:05
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 15:06

Edouard Cisse (43 ani) a fost jucătorul lui PSG din 1997 până în 2007, când a fost vândut la Beșiktaș, pentru două milioane de euro. 259 de meciuri a jucat mijlocașul ofensiv în tricoul echipei din capitala Franței, timp în care a reușit să câștige Cupa Franței de două ori. 

Trecut și pe la Olympique Marseille, Rennes, AS Monaco sau Auxerre, Cisse s-a retras în 2012, când juca pentru ultimul club menționat. 

  • Neymar

Fostul mijlocaș defensiv a vorbit despre Neymar, pe care nu a ezitat să îl atace pentru atitudinea sa, făcând comparație cu perioada în care acesta evolua pentru Barcelona. 

„S-a transformat într-un ticălos!”

„În Barca avea o schemă. Avea un joc mai curat, deși aporta mai mult. Treaba lui era să rupă apărarea, să facă diferența și să îi paseze balonul Generalului Messi. A făcut-o atât de bine încât a devenit 'alter ego-ul' lui. 

În Paris i-au oferit cheile și l-au lăsat să facă ce vrea. La un moment dat s-a pierdut. Este un jucător mare, nimic de zis, însă s-a transformat într-un ticălos răsfățat și forțează totul”, a spus citat de Mundo Deportivo

Modifică setările cookies