VIDEO „Cred că va fi ultimul meu Campionat Mondial!” Anunț îngrijorător făcut de Neymar! La doar 29 de ani, se gândește la retragere

Neymar Brazilia Campionatul Mondial din Qatar Fotbal extern Neymar
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 15:51
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 15:56

Neymar (29 ani) a oferit niște declarații care au stârnit îngrijorare. 

Fotbalistul brazilian și-a speriat fanii după ultimul interviu pe care l-a acordat, acolo unde anunța că ia în calcul să se retragă de la naționala Braziliei. Neymar vorbește despre Campionatul Mondial din 2022, iar, într-un moment de sinceritate, se destăinuie. 

Jucătorul lui Paris Saint-Germain recunoaște că turneul ar putea fi ultimul la naționala Braziliei și a explicat și motivul pentru care gândește acest lucru. 

  • Neymar

„Nu știu dacă mai pot face asta!” 

„Cred că este ultimul meu Campionat Mondial. Îl văd ca pe ultimul deoarece nu știu dacă mai am putere mentală să fac față fotbalului. Voi face totul să iasă bine, voi face totul să câștig cu țara mea și să realizez visul pe care îl aveam de când eram mic. Sper să pot face asta”, a spus Neymar pentru DAZN. 

Anunțul este cu atât mai surprinzător cu cât pentru următorul Campionat Mondial ar avea 34 de ani, aceeași vârstă pe care o are Messi acum. 

Brazilia, lider în preliminarii 

Naționala Braziliei este lider în clasamentul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, care se desfășoară în Qatar. 27 de puncte au obținut jucătorii lui Tite în 9 meciuri, cu 8 mai mult decât următoarea clasată, Argentina

Cele două echipe au un meci în minus, chiar întâlnirea directă, după ce partida a fost suspendată în urma pătrunderii autorităților sanitare pe teren, la meciul din Brazilia. Trei dintre jucătorii naționalei lui Messi nu aveau drept de joc din cauza faptului că încălcau protocolul Covid-19, venind din Anglia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!