Franta

Francezii fac anunțul: „Messi și Neymar îl împing pe Mbappe în brațele lui Real Madrid!” 

Kylian Mbappe (22 ani) este decis să plece de la Paris Saint-Germain la vară. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 10:21
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 10:44

Atacantul mai are contract doar până în vară cu gruparea din capitala Franței, și în ciuda încercărilor oficialilor lui PSG de a-i prelungi contractul, răspunsul rămâne același. Real Madrid a încercat să îl transfere și vara trecută, însă s-a lovit de refuzul șefilor de la Paris, deși oferta era de peste 160 de milioane de euro. 

Madrilenii ar primi ajutor de unde nu se așteaptă, informează le10sport.com. Leo Messi ar putea fi decisiv în plecarea lui Kylian Mbappe, oferindu-le astfel, în mod indirect, o mână de ajutor celor de la Real Madrid. Transferul său la Paris Saint-Germain nu ar fi fost deloc pe placul atacantului francez. 

  • Messi Neymar Mbappe

„Messi și Neymar îl împing pe Mbappe în brațele lui Real Madrid!”, este titlul articolului publicat de sursa citată.  

Mai mult decât atât, problema lui Mbappe s-ar extinde până la Neymar, cel de care atacantul a fost apropiat în ultimii ani. Cu toate astea, campionul mondial ar fi început să se simtă pus în umbră de brazilian în ultimul timp, iar venirea lui Messi ar fi fost decisivă în relația dintre cei doi. 

Mbappe, decisiv pentru primul gol al lui Messi la PSG

Leo Messi (34 ani) a înscris primul său gol în tricoul lui Paris Saint-Germain, chiar în poarta lui Manchester City, în întâlnirea din grupele Champions League, 2-0. Golul argentinianului a venit după o fază neașteptată, în urma unui schimb spectaculos cu Kylian Mbappe, cel care i-a pasat decisiv. 

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies