"Nu vreau sa fiu sotia lui!" Sunt impreuna de 10 ani, dar NU au facut pasul cel mare! Primele declaratii ale Shakirei despre casatoria cu Pique

Shakira Gerard Pique Stiri "Nu vreau sa fiu sotia lui!" Sunt impreuna de 10 ani, dar NU au facut pasul cel mare! Primele declaratii ale Shakirei despre casatoria cu Pique
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Ianuarie 2020, 09:55
Data actualizarii: Miercuri 08 Ianuarie 2020, 09:57

Shakira (42 ani) si Pique (32 ani) sunt unul dintre cele mai puternice cupluri din lume, dupa cum i-a numit revista Forbes.

Cantareata de origine columbiana este una dintre cele mai de succes din lume, cu piese in engleza si spaniola. A castigat 3 premii Grammy, 11 trofee Latin Grammy, iar averea ei ajunge undeva la 350 de milioane de dolari.

Shakira
si Pique s-au cunoscut dupa ce au aparut in acelasi videoclip al cantaretei, pentru imnul Campionatului Mondial din Africa de Sud, "Waka waka". Cantareata a declarat ca a fost imediat atrasa de el, iar cineva le-a facut cunostinta. Cei doi sunt intr-o relatie din 2010 si au impreuna doi copii, Milan si Sasha.

Cu toate astea, unul dintre cele mai frumoase si stabile cupluri nu a facut inca pasul cel mare. Shakira a oferit un interviu sincer, alaturi de iubitul sau, in care a vorbit despre casatorie.

"Nu suntem casatoriti. Sa fiu sincera, ma sperie ideea de casatorie. Nu vreau sa ma vada ca pe "sotie". Prefer sa ma vada ca pe iubita.

Iubita lui. Este ca un fruct putin interzis, stiti? Vreau sa mearga in continuare pe varfurile degetelor. Vreau sa creada ca absolut totul este posibil, in functie de comportamentul lui", a declarat Shakira.


Shakira si Pique sunt nascuti in aceeasi zi, 2 febriarie, la 10 ani distanta. Cantareata este mai in varsta decat iubitul ei, insa acest lucru nu a fost un impediment in relatia lor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!