Pique vrea sa mute Cupa Davis din Madrid la Barcelona, la cerinta sponsorului clubului de fotbal | Ilie Nastase: "Ce-a facut Pique e urat."

Gerard Pique Cupa Davis Cupa Davis Barcelona Cupa Davis Madrid Ilie Nastase Gerard Pique Tenis masculin Tenis Shakira concert Cupa Davis 2019 Madrid Pique Sexy hot
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Decembrie 2019, 23:41
Data actualizarii: Sambata 28 Decembrie 2019, 23:47

Gerard Pique planuieste o noua schimbare in ceea ce priveste organizarea Cupei Davis. 

Gerard Pique vrea sa mute Cupa Davis de la Madrid la Barcelona. Intentia fundasului Barcelonei survine ca urmare a unor presiuni economice facute de catre sponsorul principal al competitiei, care este de asemenea sponsor al FC Barcelona.

Pique a semnat prin compania in cadrul careia este actionar, Kosmos un contract valabil pentru doi ani - incluzand editia 2020 - prin care se stipuleaza ca Madrid sa fie orasul-gazda al Cupei Davis.

Gerard Pique, organizatorul Cupei Davis, urat de Ion Tiriac si Ilie Nastase


Sotul Shakirei ia in calcul in acest moment clauza de reziliere a acestui contract, care presupune intreruperea contractului incepand cu anul 2021, informeaza Mundo Deportivo.

Cupa Davis s-ar putea muta, asadar, de la Caja Magica din Madrid, arena care poate gazdui pana la 12.422 de spectatori la Palau Sant Jordi, sala de evenimente cu o capacitate de 17,960 de locuri.

"Urat! Ce s-a intamplat in 100 de ani de Cupa Davis, au stricat in cateva luni prin formatul pe care l-au aplicat acum. Daca nu se juca finala intre Spania si Canada nu venea nimeni," a spus Ilie Nastase referitor la schimbarile facute asupra formatului competitional in Cupa Davis. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!