VIDEO & FOTO | Mirel Rădoi și-a tunat bolizii de sute de mii de euro! Cum arată acum mașinile selecționerului 

Mirel Radoi Lamborghini Urus by Mansory Mercedes GLC AMG Rolls Royce Stiri Mirel Rădoi și-a tunat bolizii de sute de mii de euro! Cum arată acum mașinile selecționerului
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 17:44
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 18:24

Mirel Rădoi este deja cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașini. 

Selecționerul naționalei se ține la curent cu noile apariții pe piața automobilelor și nu rămâne în urmă cu noile trenduri. Cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux, Mirel Rădoi este un adevărat colecționar. 

Recent, acesta a mers la tunat cu patru dintre mașinile de lux pe care le deține, iar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos. Rădoi a apelat la profesioniști, iar cei de la Custom Tuning, care s-au ocupat de mașinile sale, au realizat și două clipuri în care au prezentat toate modificările făcute. 

  • Mirel Rădoi și-a tunat bolizii de sute de mii de euro! Cum arată acum mașinile selecționerului

Cum și-a tunat Rădoi mașinile 

Astfel, selecționerul naționalei a schimbat aspectul mașinilor sale, aplicându-le folii peste vopseaua originală. Prima dată și-a dus la tunat Rolls Royce-ul Cullinan, pentru care și-a dorit o nouă culoare, dar și un nou set de jante, de la Mansory. Ce de-a doua mașină a fost un Mercedes GLC63 AMG S căreia i-a schimbat culoarea. 

Ulterior, Rădoi a mers și cu una dintre cele mai recente achiziții ale sale, Lamborghini Urus Mansory Venatus, pe care a fost aplicată o folie de protecție lichidă, transparentă și mată. Cealaltă mașină cu care a mers la tunar a fost un Mercedes S63 AMG Brabus 700, căruia i-a fost aplicată o folie de protecție mată. 

Valoarea primelor două mașini duse de selecționer la tunat se ridică până la 500 000 de euro, ținând cont că prețul de pornire în România pentru Mercedes GLC63 AMG S este de la 157 000 de euro, în timp ce Rolls Royce-ul este cotat la 300 000 de euro. 

De cealaltă parte, doar Urusul are un preț de pornire de 400 000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!