Liga 1

Laude pentru naționala lui Mirel Rădoi: ”Îi respect pe jucătorii noștri pentru atitudine”

Naționala României a reușit să o învingă Islanda, în deplasare, și rămâne în cărți petru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 22:54
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 23:37

Ioan Ovidiu Sabău a comentat prestația tricolorilor, lăudând atitudinea fotbaliștilor lui Mirel Rădoi. Totuși, acesta crede că va fi foarte greu pentru staff-ul naționalei să găsească soluții în ofensiva, după accidentarea lui Alibec.

"O victorie de moral. Probabil a fost și o revanșă. Nu cred că Islanda a fost prea slabă, eu îi respect pe jucătorii noștri pentru atitudinea pe care au avut-o. 

  • Laude pentru naționala lui Mirel Rădoi: ”Îi respect pe jucătorii noștri pentru atitudine”

Mie mi-a plăcut felul în care a pregătit Mirel Rădoi jocul, a fost inspirat și cu cele două schimbări: Ianis Hagi și Răzvan Marin. Nedelcu a ieșit mult în evidență pentru că anticipează foarte bine jocul.

Alibec este cam singurul atacant pe care îl avem în momentul de față. Mi-e greu să propun un alt atacant acum, Markovic ar putea să mai fie acolo. Poți juca fără atacant, cu 9 fals, cu Stanciu mai avansat. 

La următorul joc nu cred că se va pune problema de inspirație (n.r cu Liechtenstein). În Liga 1 nu mai avem atacanți, suntem în criză! Gabi Balint ar putea să vină, doar să mai dea câteva kg jos (râde).

Nu mai avem atacanți de careu, poate să fie Keșeru o variantă. Ăsta e adevărul, nu avem un atacant central. Poate va juca Markovic cu Liechtenstein, ca să primească încredere. 

Jucătorii trebuie să înțeleagă că deocamdată n-au realizat nimic, tot pe locul 4 suntem. Aș vrea să văd mai multă agresivitate în jocul nostru, dar nu mai avem jucători de luptă, toți sunt tehnici acum", a spus Sabău, la Digi Sport.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies