Nationala

Anghel Iordănescu, mesaj războinic îndreptat spre Mirel Rădoi și elevii săi 

România - Liechtenstein are loc de la 21:45, pe Național Arena. Partida din runda a cincea din Grupa J e transmisă ÎN DIRECT de Pro TV și pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 20:35
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 20:40

Mirel Rădoi va începe meciul cu Liechtenstein cu: Niță - Manea, Nedelcearu, Rus, Toșca - Stanciu, R. Marin, Olaru - Cordea, Markovic, Hagi

Echipa națională a început cu dreptul preliminariile din luna septembrie pentru Campionatul Mondial 2022. Tricolorii au câștigat cu 2-0 în Islanda, iar Mirel Rădoi este nevoit să mai obțină încă două succese, cu Liechtenstein, dumunică, de la 21:45, în direct la PRO TV și cu Macedonia de Nord, miercuri, de la 21:45. 

Meciul cu nordicii l-a mulțumit pe Anghel Iordănescu, iar fostul selecționer are încredere în Rădoi și susține că România poate obține locul secund în Grupa J, 

„Din punctul meu de vedere echipa noastră a făcut un joc bun în Islanda. Au fost momente bune, favorabile, am câștigat cele 3 puncte și ne dau speranțe. Sunt convins că echipa națională va repeta jocul bun din Islanda.

Nu cred că Mirel Rădoi ar trebui să se supere ce scrie presa. Mulți selecționeri au fost huliți, eu am fost unul dintre ei. Eu cred în Mirel Rădoi, a învățat mult în ultimii 2 ani, și cred că poate duce la baraj România”, a spus Iordănescu, la Realitatea TV. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies