Elina Svitolina FC Botosani Liga 1 valeriu iftime Stiri

GALERIE FOTO Legătura neștiută dintre un patron din Liga 1 și Elina Svitolina: „Da, am fost sponsorul ei!”

Elina Svitolina a fost sponsorizată de un finanțator din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 11:45
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 11:45

Finanțatorul clubului de fotbal din Botoșani, Valeriu Iftime a dezvăluit publicității că a sponsorizat-o pe ucraineanca Elina Svitolina, prin intermediul impresarului acesteia. 

Legătura i-a permis patronului echipei botoșănene să asiste fără cost la partide jucate de Elina Svitolina în turneul de la Roland Garros. Cel mai bun rezultat atins de ucraineancă în turneul de mare șlem de la Paris rămâne faza sferturilor de finală, bifată în trei ediții: 2015, 2017 și 2020. În 2017, Svitolina a cedat în fața Simonei Halep, deși a condus cu 6-3, 5-1.

Elina Svitolina a fost sponsorizată de Valeriu Iftime

„Da, da, am fost sponsorul Svitolinei printr-o conjunctură interesantă, cu un bulgar, care e impresarul ei. Am finanţat inclusiv doi sportivi din România, unul dintre ei Alex Creţu, parcă aşa îl chema, un băiat din Iaşi.

Pe lângă sponsorizarea unui sportiv trebuia să ţii şi vreo patru copii, erai obligat prin structura făcută atunci. Băiatul meu cel mare se ocupa de asta, prin el aveam nişte de astea la mână cu Svitolina, intram peste tot. Aveam o boxă specială la Roland Garros”, a declarat Valeriu Iftime, notează Sport Total FM. 

Elina Svitolina a născut în data de 15 octombrie o fetiță pe nume Skai, întregind familia Monfils. Sportiva din Odesa are 16 titluri WTA în palmares, printre care și Turneul Campioanelor, cucerit în 2018.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies