Valeriu Iftimie Andrei Miron FC Botosani Kassim M Dahoma Superliga

Iftime nu a mai așteptat după Miron! Botoșani a transferat un fundaș central francez

Fundaşul francez Kassim M'Dahoma (25 de ani) a semnat un contract cu echipa de fotbal FC Botoşani, a anunţat, vineri, clubul din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 13:27
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 13:37

Internaţionalul comorez va juca în următorii doi ani la Botoşani şi va purta numărul 12 pe tricou.

Apărătorul central în vârsta de 25 de ani a jucat ultima oară în liga a treia franceză, la Avranches, având 23 de selecţii la naţionala Insulelor Comore.

Născut la Marsilia, M'Dahoma a jucat la începutul carierei pentru echipe locale, după care a evoluat la US Boulogne, Bourg-en-Bresse, SC Lyon şi Lyon La Duchere, înainte de a ajunge la Avranches, în 2021.

Kassim M'Dahoma este al cincilea francez din lotul antrenat de Mihai Teja, după fundaşul Kevin Boli şi mijlocaşii Virgile Pinson, Cyril Zabou, Yacouba Sylla.

Iftime nu l-a mai așteptat pe Miron

În ultima perioadă s-a vorbit inclusiv despre o revenire la FC Botoșani a lui Andrei Miron, care a rămas liber de contract după despărțirea de Hapoel Haifa. Se pare, însă, că Iftime a decis să meargă pe mâna jucătorului francez.

”Știți foarte bine că eu am ținut mult la Miron, iar el a fost și căpitanul echipei noastre. Pentru noi el a fost unul dintre cei mai buni fundași centrali pe care i-am avut. Nu aș spune nu unei posibile reveniri a lui Miron la Botoșani, dar trebuie în primul rând să discut și cu Mihai Teja. Nouă ne mai vine cât de curând și un alt fundaș central, cel care a jucat în Liga 2 din Franța”, anunța Iftime în urmă cu o săptămână.

Modifică setările cookies