Wuhan coronavirus Statele Unite ale Americii Stiri Ipoteza care arunca in aer orice teorie! Statele Unite ar fi finantat laboratorul din Wuhan de la care ar fi 'scapat' coronavirusul

Ipoteza care arunca in aer orice teorie! Statele Unite ar fi finantat laboratorul din Wuhan de la care ar fi 'scapat' coronavirusul 

In urma unei investigatii facuta in Marea Britanie s-a descoperit ca Statele Unite ar fi finantat un laborator din China care facea studii pe lilieci. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Aprilie 2020, 19:44
Data actualizarii: Marti 14 Aprilie 2020, 23:04

Statele Unite a devenit tara cu cei mai multi oameni infectati de coronavirus, dar si cele mai multe decese, 500.000, respectiv 23.000. 

In urma unui studiu realizat de Daily Mail reiese faptul ca americanii ar fi finantat chiar laboratorul din care se speculeaza ca ar fi plecat coronavirusul. Conform sursei citate, Statele Unite ar fi platit 3.7 milioane de dolari chinezilor pentru a experimenta virusul asupra liliecilor, probe care s-ar fi realizat in urma cu doi ani. Liliecii folositi erau capturati dintr-o pestera din Yunnan, o zona muntoasa din sudul Chinei. 

Aceste cercetari s-au facut pentru a cunoaste mai bine detalii despre coronavirus si au fost sustinute de Institutul National de Sanatate din Statele Unite. 

Primele ipoteze dadeau piata din Wuhan ca punctul de pornire al coronavirusului, insa sursele Daily Mail sustin ca transmiterea virusului s-ar fi putut face prin intermediul cercetatorilor care ar fi intrat in contact in mod accidental cu sangele liliecilor infectati. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!