Nicolae Stanciu anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Wuhan Nationala Stanciu

Stanciu, văzut în continuare decarul echipei naționale: „Nu vă aduceți aminte că Gigi Becali îl făcea în toate felurile?”

Mijlocașul se află pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din Liga Națiunilor, chiar dacă nu a jucat din luna martie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 13:53
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 14:01

În martie 2022, Nicolae Stanciu (29 ani) a plecat de la Slavia Praga. Wuhan Three Towns le-a plătit cehilor 4 milioane de euro pentru mijlocaș și și-a asigurat serviciile sale până în 2024. Doar că în două luni de când s-a transferat, condițiile pandenice din China nu i-au permis românului să debuteze pentru noua sa echipă. 

Cu toate acestea, Edward Iordănescu (43 ani) l-a inclus pe lista preliminară a stranierilor pentru cele 4 meciuri din Liga Națiunilor, cu Muntenegru, de două ori, Bosnia-Herțegovina și Finlanda. Iar selecționerul este apărat de Anamaria Prodan (49 ani). Impresarul lui Stanciu susține că după ce China va scăpa de pandemie, jucătorul său va face diferența pentru Wuhan Three Towns.

  • Stanciu

De asemenea, Anamaria Prodan precizează că fotbalistul român este puternic și că nu a fost debusolat nici măcar atunci când era criticat de fostul său patron de la FCSB, Gigi Becali (63 ani). 

Anamaria Prodan: „M-am plictisit de lucrurile astea!” 

„M-am plictisit de lucrurile astea. Când a plecat în Arabia Saudită, nu mai prindea națională și era tot numărul 10. Când a plecat în China, la fel. Prind cei care sunt foarte buni. În China e o foarte mare problemă cu pandemie, vedem ce se întâmplă din vară. Stanciu e puternic, voi nu vă aduceți aminte că Gigi Becali îl făcea în toate felurile? Eu i-am spus: 'Capul sus. Câinii latră, ursul trece. Nu trebuie să te intereseze absolut nimic'”, a declarat Anamaria Prodan.

De-a lungul carierei, Stanciu a câștigat două titluri în România, cu FCSB, două în Cehia, cu Slavia Praga, și unul în Belgia, cu RSC Anderlecht. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!