Ghinion teribil pentru Simona Halep! Retragerea de la Wuhan nu e cadoul pe care si-l dorea: romanca implineste 28 de ani peste doua zile!

Ghinion teribil pentru Simona Halep! Retragerea de la Wuhan nu e cadoul pe care si-l dorea: romanca implineste 28 de ani peste doua zile!

Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din turneul WTA Premier 5 de la Wuhan din cauza unor dureri serioase in zona lombara.

In consecinta, Halep s-a oprit in faza optimilor de finala, adversara ei Elena Rybakina urmand sa joace cu Sabalenka/Bertens in sferturi.

Accidentarea are o sincronizare extrem de nefericita pentru Simona Halep, intai pentru ca aceasta este saptamana cand Halep isi va aniversa ziua de nastere. Numarul 6 WTA va implini 28 de ani in data de 27 septembrie.

Simona Halep, accidentare cu 2 zile inainte de ziua de nastere

Vestea este nefericita si in ceea ce priveste obiectivul Simonei Halep pentru restul sezonului: acela de a urca pe primul loc 1 WTA. Simona a ratat sansa de a castiga peste 500 de puncte WTA, dar, mai important, oportunitatea de a aduna mai multe meciuri in picioare si de a se pregati corespunzator pentru turneele mai dificile care urmeaza. 

Simona Halep este programata sa joace turneul Premier Mandatory de la Beijing, care se va derula in perioada 28 septembrie – 6 octombrie.

Cel mai probabil, Simona Halep nu va participa azi nici in meciul pe care il avea programat pe tabloul de dublu, alaturi de Raluca Olaru. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies