Nicolae Stanciu Wuhan Stranieri

VIDEO Nicolae Stanciu i-a impresionat pe brazilienii lui Wuhan: „I-am auzit cum vorbeau între ei!”

Nicolae Stanciu este omul numărul 1 la Wuhan Three Towns.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 16:32
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 16:33

În luna martie a acestui an, Nicolae Stanciu (29 ani) a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu Wuhan Three Towns. Clubul din China a plătit 4 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv, iar Stanciu a dovedit încă din primele meciuri că a meritat investiția. 

De la startul campionatului, internaționalul român a bifat 5 meciuri, în care a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase decisive. Două dintre reușitele lui Stanciu au venit în urma unor lovituri libere, iar la partida cu Hebei FC, coechipierii brazilieri erau convinși că fostul jucător al FCSB-ului va înscrie din nou din fază fixă.

Nicolae Stanciu: „Crezuseră în mine!” 

„Da, a fost un episod interesant. Înainte să execut, i-am auzit cum vorbeau între ei și spuneau că sigur o să marchez iar. Așa că, după gol, am simțit că trebuie să merg spre ei, să ne bucurăm împreună. Crezuseră în mine.

Chiar încercăm să luăm lucrurile pas cu pas, fiecare meci în parte, e și firesc pentru că suntem pentru prima oară în Super Liga Chinei. Pe lângă calitățile lor fotbalistice, să știi că jucătorii străini de care spuneai sunt și persoane deosebite”, a declarat Nicolae Stanciu pentru Playsport.

De-a lungul carierei, Nicolae Stanciu a mai evolaut pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Steaua București (n.r. actuala FCSB), Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli și Slavia Praga. De asemena, mijlocașul are în palmares două campionate în România, două în Cehia și unul în Belgia. 

Nicolae Stanciu nu a fost convocat de Edward Iordănescu (43 ani) pentru primele patru meciuri din Liga Națiunilor cu Muntenegru, 0-2 și 0-3, Finlanda, 1-0, și Bosnia, 0-1. Totodată, jucătorul a adunat 54 de meciuri pentru echipa națională, în care a reușit să înscrie de 11 ori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!