Gigi Becali este fanul lui Iohannis! "In strainatate lumea il asculta!" Care este atuul presedintelui Romaniei. "Cand ii vezi, zici ca sunt magarul si tantarul"

Gigi Becali Dacian Ciolos klaus iohannis Romania Stiri Gigi Becali este fanul lui Iohannis! "In strainatate lumea il asculta!" Care este atuul presedintelui Romaniei. "Cand ii vezi, zici ca sunt magarul si tantarul"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 18:43
Data actualizarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 18:46

Gigi Becali a vorbit despre politica in seara de Craciun. 

Patronul celor de la FCSB a intervenit la Romania TV, unde a vorbit despre nou-infiintatul partid AUR, dar si despre presedintele Klaus Iohannis si despre Dacian Ciolos, pe care ii vede ca pe "armasarul cu mieluselul". 

"Pe Iohannis nu poti sa-l compari cu Basescu, chiar daca e de alta religie. E cuminte si nu face mizerie. Are prestanta. Cand ajunge in strainatate, lumea il asculta. Apare la Bruxelles, e mai mare cu un cap ca Macron si lumea il asculta pe el.

Macron e pitic si daca Iohannis zice 3 cuvinte, lumea il asculta pe el, chiar daca Romania e mai mica decat Franta. Conteaza prestanta fizica", a declarat Becali, care a vorbit si despre Ciolos: 

"L-am cunoscut, e un om de mare calitate. Sa ma ierte. M-a impresionat mult, e destept. Dar cand apare langa Iohannis… Cand ii vezi zici ca sunt magarul si tantarul. Sau armasarul cu mieluselul. Nu imi place sa zic lucrurile cu jumatati de masura. 

Cand zic ceva, zic! Piticanie zic, piticanie esti. Dar ajunge pana la umarul lui Iohannis! Ce sa votez? Mie imi place de el, e o persoana inteligenta. Dar a gresit cand s-a dus la USR", a conchis Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!