Dacian Ciolos reactioneaza: "Am vrut sa premiem valoarea si performanta, nu sa dezbinam". Raspuns cu bataie lunga pentru Marian Dragulescu, dupa scandalul primelor handbalistelor

Dacian Ciolos reactioneaza: "Am vrut sa premiem valoarea si performanta, nu sa dezbinam". Raspuns cu bataie lunga pentru Marian Dragulescu, dupa scandalul primelor handbalistelor

Citeste si - "Fetele n-au luat din banii lui Dragulescu". Oficialii FRH, revolta la revolta gimnastului: "El are 8 sanse la CE si 8 la CM, ele au doar una". Scandalul primelor continua

Prin premierea handbalistelor de la echipa nationala, dorinta Guvernului a fost de a premia valoarea si performanta, si nu aceea de a dezbina, scrie premierul Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook. 

"Nu are nimeni de castigat din disputa lansata in ultimele zile, decat in masura in care aceasta dezbatere ne ajuta sa progresam si nu sa ne dezbinam", precizeaza premierul. 

El anunta ca isi propune sa organizeze la inceputul anului o discutie cu oamenii sportului, cu campionii sportivi pentru a vedea cum se pot evita pe viitor astfel de situatii si, totodata, cum se pot organiza pentru competitiile care vin. 

"Bunul nostru cel mai de pret cred ca este increderea. Dezbinarea nu poate duce la nimic bun, mai ales in sport. Nu vreau sa fiu eu cel care creeaza dezbinare. Mult succes tuturor sportivilor romani in 2016! Noi va vom fi alaturi", mai scrie premierul in postarea sa.

Reactia premierului Dacian Ciolos a venit dupa ce Marian Dragulescu a acuzat Guvernul de tratament discriminatoriu pentru sportivii medaliati si a amenintat chiar cu o greva. In urma cu doua zile, purtatorul de cuvant al lui Ciolos, Dan Suciu, a oferit si el o reactie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies