„Își va pierde și ultima fărâmă de respect!” Încă o reacție dură a Anamariei Prodan la adresa lui Reghe: „Cum v-ați gândit că mă uit atât de jos”

Anamaria Prodan-Reghecampf anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri Anamaria Prodan
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 17:59
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 18:01

Anamaria Prodan (48 ani) a vorbit din nou despre divorțul de soțul său. 

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț, la scurt timp după ce au apărut zvonurile conform cărora presupusa sa iubită ar fi însărcinată. Deși inițial a negat zvonurile apărute, Anamaria Prodan a confirmat că va divorța, dezvăluind că pentru ea nu mai există cale de întoarcere. 

Agentul continuă să vorbească despre subiectul care nu îi dă pace, iar în ultima intervenție a avut o nouă reacție dură la adresa antrenorului Universității Craiova. 

  • Anamaria Prodan

„Îl sfătuiesc să își revizuiască atitudinea!”

„Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani și nu realizează că, dacă nu intră pe drumul drept pe care a mers 15 ani alături de familia lui, își va pierde și ultima fărâmă de respect din partea semenilor, din partea jucătorilor și din partea societății. 

Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul casniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș. 

Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă”, a spus Anamaria Prodan pentru Click

„E jenant tot ceea ce se întâmplă!”

Agentul a continuat spunând că situația nu este deloc plăcută pentru ea și copiii ei: „Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!