Noi amanunte SOCANTE despre ultimele zile din viata lui Maradona! Au fost descoperite mai multe mesaje ale doctorilor sai: "Respira cu un zgomot ciudat si este foarte umflat!"

Diego Armando Maradona leopoldo luque Stiri BREAKING NEWS! Noi amanunte SOCANTE despre ultimele zile din viata lui Maradona! Au fost descoperite mai multe mesaje ale doctorilor sai: "Respira cu un zgomot ciudat si este foarte umflat!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 13:58
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 16:19

Ies la iveala noi detalii socante despre moartea legendarului fotbalist argentinian.

Potrivit Ole, Parchetul care se ocupa de moartea considerata suspecta a lui Maradona a avut acces la cele doua telefoane mobile detinute de 'El Pibe D'Oro' inainte de tragicul eveniment.

Mai mult, procurorii care instrumenteaza dosarul au descoperit mai multe mesaje trimise intre neurochirurgul Leopoldo Luque, cel care s-a ocupat de Maradona de cand a fost operat pe creier, psihiatrul Agustina Cosachov si psihologul Carlos Diaz.

Conform sursei citate, unele dintre aceste mesaje, trimise in intervalul 24-26 octombrie, cu o luna inainte de moartea lui Maradona, vorbesc despre "dementa alcoolica si trasaturi de Parkinson". De asemenea, intr-unul din mesajele scrie pe WhatsApp se mentioneaza ca "este confuz, pierdut, rigid".

Jurnalistii argentinieni dezvaluie ca pe 26 octombrie Luque i-a cerut psihiatrului Cosachov un certificat care sa ateste ca "Diego este orientat in timp si spatiu". Problema semnalata de presa este ca, desi aceasta solicitare a fost acceptata, psihiatrul nu l-a consultat pe Diego atunci.

Dupa ce Maradona a fost externat dupa operatia pe creier noi mesaje tulburatoare au fost trimise intre cei doi medici: "Nu inceteaza din somn, are un sforait ingrijorator, respira cu zgomot ciudat si este umflat!", au descoperit anchetatorii in mesajele dintre cei doi.

Pe 23 noiembrie, cu doua zile inainte de sfarsitul fostului mare fotbalist, intr-un mesaj se specifica: "Doarme de doua zile. Este umflat, foarte umflat!".


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!